HATAY / KIRIKHAN - Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

(0 326) 344 12 01
(0 326) 344 82 96
Adres
BAHÇELİEVLER MAH. ŞEHİT ONUR KARASU BUL. ZÜBEYDE HANIM MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 26B KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
İstiyoruz ki, Okulumuzda öğrenmeye istekli öğrenci temel kabul edilsin. İstiyoruz ki, Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki, Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki, Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken, kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki, Okulumuzda herkes bugün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz Kırıkhan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, nitelikli, kendine güvenen, başkalarına saygılı, işini seven bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak; mesleki ve teknik açıdan yeterli ve kalifiye eleman yetiştirmek için varız.
Başarılar
2018 - 2019 Yılı Başarılarımız: * 29 Ekim 2018 Cumhuriyet Bayramı Genç Kızlar İlçe Kros Yarışmasında Zehra Temizkan İlçe üçüncüsü, okul takımımız ise ilçe ikincisi olmuştur. 2017-2018 Masa Tenisi İlçe İkinciliği
Sınıf düzeylerine bağlı olarak 07:50 - 16:35
Ulaşım şehir içi minibüs servisleri ya da yürüyerek.
Kurumumuza ait servis imkanı bulunmamaktadır.
Kırıkhan İlçe Merkezi
Merkeze yürüme mesafesindedir.